Serveis a l'escola

Menjador

El menjar s'elabora diàriament a la cuina de l'escola, seguint els criteris d'una dietista per tal de garantir una dieta mediterrània variada, sana i equilibrada. A la plataforma del centre, els usuaris del servei de menjador tenen disponible el menú corresponent a cada dia del mes.

L'escola disposa d'un grup de monitors que ajuden a seguir uns hàbits d'higiene adequats i unes normes de bona conducta a la taula, així com també acompanyen els alumnes durant les estones de lleure del menjador i del pati dinamitzant-les amb diversos tallers.

Proves optomètriques

Les passen el nostres alumnes de 2n i pretenen detectar si hi ha algún problema visual que pugui afectar a l'aprenentatge. Va més enllà de les proves oftalmològiques ja que per exemple permeten detectar la lateratitat creuada.

Acollida matinal

Per tal de facilitar la conciliació de la vida laboral amb els horaris escolars i adreçat a les famílies que ho necessitin, l'escola ofereix aquest servei d'acollida a partir de les 7,30 h pels alumnes de Parvulari i d'Educació Primària.

El servei d'acollida s'ofereix durant el període escolar.

Assessorament psicopedagògic

Comptem amb un equip psicopedagògic format per professionals de les diferents etapes del centre, amb un perfil relacionat amb la psicologia i la pedagogia.

Volem que res impedeixi als nostres nens, nenes i joves assolir els seus objectius i sentir-se a gust amb ells mateixos i amb el seu entorn. Les finalitats d'aquest servei són les següents:

  • Detectar alumnes amb necessitats educatives específiques.
  • Intervenir amb aquell alumnat que ho necessiti i/o que ho demani.
  • Orientar i donar suport al professorat i a les famílies d'alumnes amb dificultats de comportament i d'aprenentatge.
  • Col·laborar amb el gabinet psicopedagògic de La Salle Catalunya, el qual realitza periòdicament els tests psicotècnics dels alumnes de P5, 2n, 4t i 6è de Primària, i 2n i 4t d'ESO.

Bus escolar

Servei de bus escolar gestionat pel Consell Comarcal de La Selva: Maçanet de La Selva, Vidreres, Sils, Riudarenes, Santa Coloma Residencial.

Botiga virtual

Servei de venda online per a tot el que necessiten els i les alumnes de La Salle Santa Coloma.

dinner2

Tiquet Menjador

landscape

Excursions i activitats

book2

Reserva de llibres

shorts

Bates i xandalls

CreaEscola Quality Certificate for Education Website