INFORMACIÓ SOBRE LA PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR D'EDUCACIÓ INFANTIL, PRIMÀRIA I ESO

El Departament d'Educació ja ha fet públiques les dates de la preinscripció escolar per a Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària. Serà entre els dies 13 i 22 de maig.

A causa de la situació excepcional pel COVID-19, aquest any la preinscripció es podrà fer de manera telemàtica i de manera presencial. S'hauria d'optar preferentment per la manera telemàtica, a partir del dia 13 heu de fer dos passos: utilitzar el formulari telemàtic que trobareu a preinscripcio.gencat.cat (quan estigui actiu) i enviar la documentació necessària -escanejada o fotografiada- per correu electrònic a l'adreça del nostre centre si l'heu triat en primera opció lasallesantacoloma@lasalle.cat.


Si us cal fer la preinscripció de manera presencial, ho podreu fer en el nostre centre entre els dies 19 i 22 de maig. Per fer-ho, caldrà que demaneu cita prèvia al correu de l'escola lasallesantacoloma@lasalle.cat o que truqueu al telèfon de l'escola: 972840294, del 13 al 22 de maig, en el següent horari: de 8,30 a 13.30 h.

Per a les persones que necessiteu venir de manera presencial, us garantim que ho farem amb totes les mesures de seguretat.

Heu de venir el menor nombre possible de persones a fer les gestions (preferiblement, una sola persona).

Heu de portar la documentació per poder-la escanejar o fotocopiar i, si pot ser, la sol·licitud emplenada des de casa i el vostre propi bolígraf.

Caldrà que vingueu amb mascareta i guants.

No està permès que vingueu de manera presencial si sou persones que pertanyeu a grups d'especial vulnerabilitat, que estigueu en període de confinament, o que presenteu símptomes. En aquest cas, podeu autoritzar per escrit una altra persona perquè porti la sol·licitud i la documentació.